nlen

Bent u projectontwikkelaar, projectleider of communicatieprofessional en wilt u betere of mooiere foto's op uw website, in uw nieuwsbrieven, brochures, magazines en (voortgangs)rapportages? Zijn uw beschikbare foto's onscherp, te donker, te licht of scheef. Worden de onderwerpen te klein afgebeeld? Zijn de foto's niet of te laat beschikbaar?

Voorkom gebrek aan geschikte foto's van projecten

Voorkom dat u gedurende de ontwikkeling en uitvoering van grote en kostbare projecten en bij de voltooiing hiervan zonder geschikte foto's zit. Opdrachtgevers en subsidieverleners zijn bij de verslaglegging en verantwoording immers niet alleen geïnteresseerd in kale teksten en cijfertabellen, maar ook in de visuele resultaten van het project. Daarnaast zijn actuele projectfoto's ook vaak gewenst bij informatievoorziening aan burgers, media en andere betrokkenen.

Workshops Projectfotografie

Op aanvraag verzorg ik voor projectontwikkelaars, projectleiders en communicatieprofessionals praktische Workshops Projectfotografie. Tijdens de workshops leert u:

  • hoe u de tijdige beschikbaarheid van geschikte projectfoto's organiseert;
  • aan welke kwaliteitseisen foto's moeten voldoen en hoe u deze zelf maakt.

De duur van de workshops is afhankelijk van uw wensen en bedraagt minimaal één dagdeel.

Uitbesteding Projectfotografie

Indien u dit wenst neem ik voor u de volledige projectfotografie van begin tot eind uit handen. U hoeft zich dan gedurende het gehele project geen zorgen meer te maken over de tijdige beschikbaarheid van geschikt fotomateriaal.

Voortdurend toegang tot uw foto's!

Wanneer ik de volledige fotografie van uw project mag verzorgen krijgt u de mogelijkheid om de gemaakte foto's in een eigen map (gallery) in mijn Beeldbank te bekijken en (ook in hoge resolutie) te downloaden.

Uw fotomap (gallery) kan zichtbaar zijn voor iedereen, maar - indien u dit wenst - ook besloten voor slechts enkele geautoriseerde personen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten autorisatie mogelijk voor het al dan niet, of beperkt downloaden van foto's.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

Wilt u een professionele foto voor uw website, een magazine of een ander informatiemedium?

Ik breng de natuur en het milieu voor u in beeld:  op het land, vanaf het water en vanuit de lucht.

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
MilieuFoto.nl

Waddenpost | Laat eens wad van je horen

 


 
   Join me on PhotoShelter    Waddengoud logo
Ga naar boven