nlen
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dat heeft u nu altijd al willen doen: een korte, praktijkgerichte workshop, waarbij u het geleerde op een unieke wijze kunt toepassen! Per workshop kan slechts één persoon deelnemen. U krijgt een zogenaamde één-op-één begeleiding, zowel tijdens de theorie als in de lucht. De duur van elke workshop bedraagt 2-3 uur.

De Workshops Luchtfotografie worden op aanvraag verzorgd. In één dagdeel leert u luchtfoto's te maken met uw eigen camera: zowel theorie als praktijk! Na het theoretische deel gaan we vanaf vliegveld Ballum (Ameland) met een Cessna de lucht in. Tijdens de rondvlucht van een uur boven Noordwest Friesland en de Waddenzee kunt u de opgedane lesstof direct in praktijk brengen.

Voor wie?

  • Toezichthouders en handhavers bij overheidsorganisaties
  • Beheerders van natuurgebieden
  • Voor professionele fotografen
  • Als kado voor uw vriend, collega of partner

Kosten

De vergoeding voor deelname aan de workshop is slechts € 495 (excl, btw) per deelnemer. Tijdens de vlucht kan één extra persoon voor slechts € 25 (excl. btw) meevliegen.

In overleg zijn ook op andere locaties in Nederland Workshops Luchtfotografie mogelijk. Hiervoor breng ik reiskosten in rekening.

Basiskennis gewenst

Van de deelnemers wordt enige algemene basiskennis van de fotografie verwacht. Op de volgende websites vindt u meer basis- en achtergrondinformatie over de fotografie:

Overigens kunt u over het algemeen ook zonder deze primaire basiskennis deelnemen aan een Workshop Luchtfotografie. Neemt u in dat geval wel de handleiding of het instructieboekje van uw camera mee. Ik kan u dan beter helpen bij het vinden van de juiste camerainstellingen. Elke camera werkt weer net even anders of heeft de menu- en instellocaties net weer op een andere plaats zitten dan een andere camera.

Belangstelling?

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak vrijblijvend contact op met Meindert van Dijk.

Gastenboek reacties op de fotoworkshops en fotocursussen:

Namens Volksuniversiteit Fryslân bedankt voor de prettige samenwerking. De cursus Waddenfotografie werd erg gewaardeerd door de deelnemers.

Handige praktijkboeken natuurfotografie

Deze boeken worden aangeboden door Bol.com

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

Leer in een ontspannen sfeer met uw eigen camera de mooiste natuur- en landschapsfoto's maken!

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
Fotograaf | Natuurgids | Levensgenieter

Waddenpost | Laat eens wad van je horen

 

Ik ben aangesloten bij:


VVM logo1


Logo NVN - Natuurfotografen Verbond Nederland


 Logo DuPho - Dutch Professional Photographers


Logo Alles Duurzaam


 

NVF-logo     Join me on PhotoShelter    Waddengoud logo

 

Ga naar boven