Wadden als inspiratiebron

Het veelzijdige en dynamische Waddengebied is voor veel kunstenaars een rijke bron van inspiratie. Daarnaast bieden de Wadden rust, ruimte en stilte.

Op de Wadden komen velen tot rust. Zo geniet ik er van van de natuur, van weidse uitzichten, van dramatische wolkenluchten, betoverende zonsondergangen, de zilte lucht en de vogelgeluiden.

Mijn belangstelling voor kunst is breed en varieert van onder meer fotografie (mijn eigen talent), beeldende kunst, muziek en podiumkunst tot dichtkunst en landschapskunst.

Vanwege mijn liefde voor zowel het Waddengebied als de kunst startte ik in februari 2009 Wad-Art (wadkunst). Met Wad-Art bied ik - vooral op Facebook - een platform voor kunst uit en over het Waddengebied.

Uiteraard promoot ik op Wad-Art mijn eigen kunstfoto's uit het Waddengebied, maar vooral bied ik kunstenaars, galerieën en kunstvormen die een directe relatie met het Waddengebied hebben hiermee gelegenheid om zichzelf en hun kunstvormen te presenteren en te promoten.

Facebook

De openbare Facebook groep Wad-Art gaat over kunst uit en over het Waddengebied. Woont of werkt u als kunstenaar in het Waddengebied of heeft uw kunstvorm betrekking op het Waddengebied? Vraag dan via Facebook uw gratis lidmaatschap aan voor deze Facebook groep. Wanneer u bent toegelaten kunt u berichten plaatsen en reageren op berichten van anderen.

Kunstfotografie

Als zelfstandig fotograaf help ik u graag met het fotograferen van uw kunst, bijvoorbeeld voor uw website, de sociale media, uw folders en brochures.

Zie ook: