Afgelopen jaren heb ik vele duizenden foto's gemaakt. Een selectie hiervan kan via het internet worden bekeken en worden besteld. Bent u op zoek naar een specifieke foto en vindt u deze niet in mijn beeldbank, bel mij dan gerust. Wellicht heb ik de door u gezochte foto in mijn fotoarchief. Daarnaast sta ik open voor opdrachten voor het alsnog maken van de door u gewenste foto('s).

Photoshelter

Join me on PhotoShelterVoor het presenteren van mijn foto's voor publicatiedoeleinden gebruik ik PhotoShelter als beeldbank.. Deze Amerikaanse beeldbank wordt veel gebruikt door professionele fotografen over de hele wereld. Elke aangesloten fotograaf heeft een eigen omgeving, waarin de foto's in mappen ('galleries') worden gepresenteerd. De foto's kunnen online worden geselecteerd en besteld.

De foto's worden meestal als fotobestand in hoge resolutie geleverd. Bedrijven en (overheids)organisatie, waar ik veel mee samenwerk hebben vaak een mogelijkheid om de gewenste foto's direct te downloaden, waarna de facturing achteraf plaatsvindt. Omdat mijn meeste klanten uit Nederland komen heb ik de - van oorsprong Engelstalige - website grotendeels in het Nederlands vertaald.

Zoek een foto in mijn beeldbank:


Webshop Werk aan de Muur

Een aantal van mijn foto's vindt u op Werk aan de Muur. Wellicht ziet u daar een mooie foto voor aan uw muur. Heeft u vragen over één van mijn foto's, neem dan contact met mij op.

Publicaties

Inmiddels zijn mijn foto's toegepast in tal van publicaties. Dit betreffen uitgaven en websites van waterschappen, provincies, gemeenten, politiekorpsen en rijksdiensten. Daarnaast werden de foto's gebruikt door natuur- en milieuorganisaties en uitgevers van dag- en streekbladen, vakbladen en tuin- en familiemagazines. Zie ook het overzicht van publicaties waarin mijn foto's zijn toegepast.

Vragen? Opdrachten? Bel mij op 06-46264523

Neem voor fotomateriaal van uw projecten, publicaties, presentaties of exposities vrijblijvend contact met mij op. Ook denk ik graag met u mee uw organisatie om producten nòg beter te presenteren.