Join me on PhotoShelter

Afgelopen jaren heb ik vele duizenden foto's gemaakt. Een selectie kan via het internet worden bekeken en worden besteld. Ik maakt daarvoor gebruik van PhotoShelter als beeldbank.

Photoshelter

Deze Amerikaanse beeldbank wordt gebruikt door professionele fotografen over de hele wereld. Elke aangesloten fotograaf heeft een eigen omgeving, waarin de foto's in mappen ('galleries') worden gepresenteerd. De foto's kunnen online worden geselecteerd en besteld.

Zelf gebruik ik de Photoshelter beeldbank vooral voor het presenteren van mijn foto's voor publicatiedoeleinden. De foto's worden meestal als fotobestand in hoge resolutie geleverd. Bedrijven en (overheids)organisatie, waar ik veel mee samenwerk hebben vaak een mogelijkheid om de gewenste foto's direct te downloaden, waarna de facturing achteraf plaatsvindt.

Omdat mijn meeste klanten uit Nederland komen heb ik de - van oorsprong Engelstalige - website grotendeels in het Nederlands vertaald.

Zoek een foto in mijn beeldbank:


Publicaties

Inmiddels zijn mijn foto's toegepast in tal van publicaties. Dit betreffen uitgaven en websites van waterschappen, provincies, gemeenten, politiekorpsen en rijksdiensten. Daarnaast werden de foto's gebruikt door natuur- en milieuorganisaties en uitgevers van dag- en streekbladen, vakbladen en tuin- en familiemagazines. Zie ook het overzicht van publicaties waarin mijn foto's zijn toegepast.