Over Meindert van Dijk:

"Meindert is een goede fotograaf met een breed inlevingsvermogen. Hij weet snel en adequaat tot het gewenste resultaat te komen. Tot slot is hij ook nog gewoon een leuke en aardige man, prettig om mee te werken."

(Ingrid Janssen - hoofd The School of Education bij Stenden Hogeschool)

“In september 2011 was het aan Tebezo de eer de oudste en meest unieke spoorbrug van Nederland te ontmantelen. Een in het oog springend onderdeel hiervan was het ‘uitvaren‘ van het deel met de grootste overspanning van de spoorbrug, het boogdeel. Een unieke gebeurtenis die dan ook met zorg op beeld moest worden vastgelegd. Vanwege goede ervaringen die wij hebben met Meindert van Dijk hebben wij hem opdracht gegeven deze unieke gebeurtenissen in een fotoreportage vast te leggen.
De resultaten van de fotoreportage  stelden ons zeer tevreden en het materiaal welke door Meindert werd geschoten is uitstekend geschikt voor het gebruik bij commerciële doeleinden en voor beeldmateriaal op onze website."

(Karst Beens - directeur B.V. Aannemersbedrijf Tebezo)

“Meindert is een fotograaf die we regelmatig inzetten voor projecten van Wetterskip Fryslân. Zijn uitgebreide kennis op het gebied van water en watermanagement maakt hem hier zeer geschikt voor. De service die hij levert is vriendelijk en snel".

(Coert Wigbels - Art Director / Graphic Designer / Webdesigner / Manager bij Bouman Reclame)

“Ik ken Meindert van Dijk als een betrokken en bevlogen collega. Altijd actief met nieuwe ideeën en ondernemingen. Iemand die voortdurend op zoek is naar de verbinding tussen technologie en de menselijke maat. Een fotograaf met meer dan alleen een professioneel oog voor zijn omgeving, want hij is ook niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken om daadwerkelijk mee te helpen.”

(Kees Terwisscha van Scheltinga - directeur Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar / communicatieadviseur Landschapsbeheer Friesland)

“Natuur- en landschapsfotograaf Meindert van Dijk heeft prachtige foto's gemaakt van onze landgoederen De Dodshoorn en De Wilddobbe, die wij o.a. gaan gebruiken voor onze websites www.dedodshoorn.nl en www.dewilddobbe.nl. Je kunt hiervoor ook kijken op de mooie en gebruiksvriendelijke beeldbank meindertvandijk.photoshelter.com; een echte aanrader!”

(Joke van der Aar, Projectmanager, Terra Beheer BV)