Meindert van Dijk
Fotograaf | Natuurgids | Inspirator | Levensgenieter

Dukerstraat 34
8855 CZ Sexbierum
M 06-46264523

E info@meindertvandijkfotografie.nl
W www.meindertvandijkfotografie.nl 

Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel te Leeuwarden nr. 01080027.
BTW-identificatienummer: NL001261421B67

Kop koffie?

Ik ben ben beschikbaar voor leuke klussen in het Waddengebied, waarbij ik mijn talenten, kennis en ervaring kan benutten, maar waarbij ik ook nieuwe kennis en ervaringen kan opdoen. Gaan wij eens ergens in Friesland een kop koffie met elkaar drinken? Geheel vrijblijvend? Ik hoor graag waar u mee bezig bent, wat uw grootste uitdaging is en waar ik u wellicht mee kan helpen.

Telefonische bereikbaarheid

Ik heb mijn mobiele telefoon regelmatig op 'zacht' staan of helemaal uit. Vooral wanneer ik bezig ben met fotograferen, auto rijd, in een overleg zit of wanneer ik anderszins niet gestoord wil worden. Wanneer ik de telefoon niet beantwoord spreek dan gerust de voicemail in of stuur een e-mail of Whatsapp bericht.

Bezoek

Wilt u mij bezoeken? Kijk voor de exacte locatie even op de Google Maps plattegrond . (Met de + en - tekens kunt u in- en uitzoomen; ook kunt u een routebeschrijving genereren.)

Natuurfotowandelingen © ®

'Natuurfotowandelingen' is een - door het auteursrecht en handelsnaamrecht - geregistreerde en beschermde handelsnaam, productnaam en merknaam van mij, Meindert van Dijk. In 2003 bedacht ik het (toen nieuwe) begrip als samentrekking van mijn passies natuur, fotograferen en wandelen.

Privacy

Lees de privacyverklaring met betrekking tot deze website

Disclaimer

Het samenstellen van deze website is op een zo zorgvuldig mogelijke wijze geschied. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de relevante wet- en regelgeving, alsook met verschillende richtlijnen en gedragscodes voor zowel het fotograferen als het samenstellen van een website.

Meindert van Dijk Fotografie aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onverhoopte onjuistheden en onrechtmatigheden in deze website. Degene, die desondanks meent in zijn/haar belangen te zijn geschaad, wordt verzocht rechtstreeks contact op te nemen met Meindert van Dijk Fotografie of te schrijven naar mijn adres: Dukerstraat 34, 8855 CZ Sexbierum.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

  • Een professionele foto voor uw website, een boek, een magazine of een ander informatiemedium?
    Of als kunstwerk aan uw muur?
  • Een ontspannende en inspirerende Natuurfotowandeling in een schitterend natuurgebied?
  • Informatie over mijn interessegebieden, zoals fotografie, natuur, milieu, tuinieren, wandelen en reizen?

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
Fotograaf | Natuurgids

  Waddengoud logo
   
  Logo Nature First
   
   
  Pictoright logo
   
Join me on PhotoShelter
 
Protected By Pixsy
 

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Ga naar boven