Als gepassioneerd Waddenfotograaf met het keurmerk Waddengoud verblijf ik regelmatig op, langs en boven het Waddengebied. Ik vind het Werelderfgoed Waddenzee buitengewoon inspirerend. Elke dag is er weer anders. Ik kan er heerlijk uitwaaien en nieuwe energie opdoen.

Ook geniet ik er van de weidse uitzichten, de wolkenluchten, de droogvallende slikken en zandplaten en de golven. 's Winters fourageren, rusten en vliegen er vele duizenden ganzen, steltlopers en andere trekvogels.

Steeds weer raak ik onder de indruk van de lijnen, structuren, patronen en kleuren op het Wad. Alle seizoenen breng ik dit unieke Waddengebied in beeld, vanaf de kust, vanaf het water en vanuit de lucht.

De gemaakte foto's kunnen worden gebruikt in boeken, rapportages, verslagen, magazines, brochures, folders en reisgidsen, maar ook op websites. Zie 'publicaties' voor een overzicht van publicaties waarin mijn foto's afgelopen jaren zijn gepubliceerd.

Beeldbank

De Beeldbank bevat inmiddels een groeiend aantal waddenfoto's. Daarnaast fotografeer ik regelmatig nieuwe onderwerpen in het Waddengebied Ook hiervan worden de foto's in de Beeldbank gearchiveerd.

Graag ben ik u als waddenfotograaf van dienst voor het leveren van archieffoto's of het uitvoeren van fotografie-opdrachten.