nlen

Fotografie van woningen, bedrijven, landgoederen en ander vastgoed, te land, vanaf het water en vanuit de lucht. Tevens interieurfotografie.

Vastgoed in Beeld

Vastgoedfotografie (onroerend goed fotografie) is gericht op het fotograferen en in beeld brengen van vastgoed en onroerend goed voor verkoop of verhuur. De gemaakte foto's zijn vooral bestemd om het vastgoed en onroerend goed snel en tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen of te verhuren.

Projectontwikkelaars, makelaars en eigenaren behoren tot de voornaamste opdrachtgevers. Voorbeelden van te fotograferen objecten zijn woningen, villa's, landhuizen, landgoederen, buitenplaatsen, herenhuizen, vakantiewoningen, winkels, kantoorpanden, bedrijfslocaties, hotels, restaurants, nieuwbouwprojecten, bouwlocaties en -kavels.

De foto's zijn geschikt voor gebruik op vastgoedsites en huizensites als Funda.nl en Jaap.nl. Daarnaast kunnen ze worden toegepast in advertenties, woninggidsen, brochures en prospectussen.

Beeldbank

De Beeldbank bevat een beperkte selectie van eerder gemaakte foto's.

Tarieven

Als vastgoedfotograaf en onroerend goed fotograaf ben ik u graag van dienst voor het uitvoeren van opdrachten voor het fotograferen van vastgoed- en onroerend goed locaties. Voor de tarieven verwijs ik u naar mijn prijzen- en tarievenoverzicht.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

Meindert van Dijk

Wilt u een professionele foto voor uw website, een magazine of een ander informatiemedium?

Ik breng de natuur en het milieu voor u in beeld:  op het land, vanaf het water en vanuit de lucht.

Belangstelling? Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
MilieuFoto.nl

Waddenpost | Laat eens wad van je horen

 


 
   Join me on PhotoShelter    Waddengoud logo
Ga naar boven