Luchtfotografie is vooral gericht op het fotograferen van landschappelijke en stedelijke locaties. Natuurgebieden, dorpen, steden en nieuwbouwwijken zijn hiervan goede voorbeelden. Ook afzonderlijke bedrijfspanden en woningen kunnen onderwerpen voor luchtfotografie zijn.

Luchtfoto's kunnen worden toegepast als illustratie in publicaties, maar ook als ingelijste foto als kado of relatiegeschenk. Verder ten behoeve van bedrijven en overheden in het kader van onderzoek, toezicht, controle, handhaving en het ontwikkelen van ruimtelijke plannen.

Afgelopen jaren heb ik - vanuit uiteenlopende disciplines - een ruime ervaring opgedaan met het fotograferen vanuit de lucht. Ik maak daarbij gebruik van een gehuurd vliegtuigje, meestal een Cessna.

Beeldbank

De Beeldbank bevat inmiddels een groeiend aantal luchtfoto's. Analoge foto's worden alsnog gescand en in de Beeldbank opgenomen. Daarnaast maak ik regelmatig nieuwe luchtfoto's, die ook in de Beeldbank worden opgenomen.

De luchtfoto's kunnen worden gebruikt in boeken, rapportages, verslagen, magazines, brochures en folders, maar ook op websites. Zie 'publicaties' voor een overzicht van publicaties waarin mijn foto's afgelopen jaren zijn gepubliceerd.

Graag ben ik u als luchtfotograaf van dienst voor het leveren van archieffoto's of het uitvoeren van fotografie-opdrachten.